Camping Den Blanken wint vijfde Gouden Zoover Award

Algemeen

NEEDE - Voor het vijfde jaar op rij is camping Den Blanken in Neede uitgeroepen tot één van de beste campings van het land. Hoewel 2020 door alle coronaperikelen een vreemd kampeerjaar was, zijn eigenaren Rob en Hennie van Velsen van Camping Den Blanken er tóch in geslaagd om de kwaliteit, service en sfeer op het hoogste niveau te houden.

Ruim 670 gasten namen de moeite om hun ervaring met de camping in het afgelopen jaar te delen. Over 2019 kon de Achterhoekse familiecamping al pronken met een uitzonderlijk hoge beoordeling, en in 2020 waren de gasten wederom onverdeeld goed te spreken over de camping, ondanks de coronarestricties. De honderdtwintig nieuwe reviews in 2020 zorgden ervoor dat de camping werd beoordeeld met een 9.3.
“Ongelofelijk”, reageert eigenaar Hennie van Velsen. “Wij hebben natuurlijk ons uiterste best gedaan om al onze gasten ook dit jaar een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daar kwam afgelopen jaar door corona een uitdaging bij omdat sommige faciliteiten, zoals het zwembad en de horeca, niet zoals anders gebruikt konden worden. Dan is het fijn om te zien dat de beoordeling van de gasten daar niet door is beïnvloed.”
Camping Den Blanken richt zich specifiek op jonge gezinnen en ouderen. Door de speciale 50-plusvelden kunnen de ouderen kiezen voor een rustige kampeerplek. "Maar als zij juist houden van de bedrijvigheid van de camping boeken zij gewoon een plekje tussen de jonge gezinnen", aldus Hennie van Velsen.

Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen voor de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf maakt de accommodatiehouder kans op een Award. Voor een Gouden Award moet de beoordeling een 9 of hoger zijn.
Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Camping Den Blanken is er trots op die prijs in de wacht te hebben gesleept.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant