Ridder Bas te gast bij Museum De Scheper. Foto: PR
Ridder Bas te gast bij Museum De Scheper. Foto: PR

Ridders van Gelre bezoeken museum de Scheper

Algemeen

EIBERGEN - Museum de Scheper werd op maandag 22 maart vereerd met een bezoek van Ridder Bas, bekend van de uitzendingen van de Ridders van Gelre bij Omroep Gelderland.

Museum de Scheper gebruikt de verplichte lockdown om ook de afdeling archeologie versneld een grote make-over te geven. De afdeling geologie is reeds in 2020 de 21e eeuw ingestapt en bezit nu een heuse tijdmachine. Ridder Bas wilde dit met eigen ogen komen bekijken en stond met vlag en cameraploeg op de stoep bij het museum.

Na een uitgebreide rondleiding en natuurlijk een ritje in de tijdmachine verliet Ridder Bas tevreden het museum, al was hij wel teleurgesteld dat hij de unieke, 5000 jaar oude hamerbijl niet even mocht vasthouden. De gemaakte filmopname is in de tweede helft van april terug te zien bij Omroep Gelderland, Ridders van Gelre, elke maandag rond 17.20 uur.
Als de musea weer open mogen, kan iedereen de voetstappen van Ridder Bas volgen en zich laten verrassen door alle schatten die in de Achterhoekse bodem zijn gevonden.


museumdescheper.nl

Ridder Bas in het museum. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant