Youri Woesthuis. Foto: Rob Stevens
Youri Woesthuis. Foto: Rob Stevens

Een jonge ondernemer in Neede

NEEDE - Hij heeft sinds kort een eigen plek aan de industrieweg. Van daar uit wil hij dat gaan doen waar hij goed in is: ondernemen. Met zijn achttien jaar is Youri Woesthuis misschien wel de jongste ondernemer van Neede. Deze week start hij met het bedrijf waar cursisten in hun eigen tempo en op hun eigen niveau het theoriedeel van het rijbewijs kunnen halen.

Door Rob Stevens

Veel jongeren willen zodra dat kan, zo snel mogelijk hun rijbewijs halen. Ook Youri had het afgelopen jaar zijn eerste rijlessen. Tijdens die lessen, in de gesprekken met de rijinstructeur, ontstond het idee voor de opzet van een nieuwe cursus voor de theorielessen van het rijexamen.

Woesthuis: “Theoriedeal.nl is een nieuwe training voor het theoriedeel van het rijbewijs. Het idee erachter is, heel toepasselijk, begonnen in de lesauto naast mijn rijinstructeur. Theoriedeal.nl biedt een aantal modules aan die in een vaste volgorde moeten worden gedaan, online, in je eigen tempo met intensieve persoonlijke begeleiding. We geloven niet in de gerichte examentrainingen die elders veel worden aangeboden. Onze begeleiding richt zich op het afleveren van cursisten met de theoretische bagage die nodig is voor een zelfverzekerde deelname aan het verkeer. De begeleiding is in handen van mensen met kennis van verkeerszaken. Dat vergroot de kans op succes. Zeker in deze tijd van corona is het lastig binnen afzienbare tijd je theorie én praktijkexamen te doen. De wachttijden zijn het afgelopen jaar enorm opgelopen. De samenwerking met mijn rijinstructeur en zijn netwerk is een goede basis. Ik richt me met name op de ontwikkeling van de cursus en de marketing.”

Youri heeft zichtbaar plezier in zijn eigen werkplek. De ruimte heeft één grote vergadertafel, een koffiehoek en twee bureaus met elk een computer. Twee bureaus voor een bedrijf met één werknemer? Nadat Youri de bedrijfsruimte had geregeld voor hemzelf, trok niet al te lang daarna zijn vader ook bij hem in met zijn bedrijf voor coaching en yoga. Zo kunnen ze de kosten van de ruimte delen. Beiden werken nu niet meer vanuit huis.

Woesthuis vindt het beter dat werk en privé fysiek nu beter zijn geschieden. Het is alsof iemand spreekt met jarenlange werkervaring. Youri vindt zelf dat hij niet is gemaakt voor de schoolbanken. Daarom grijpt hij deze kans met beide handen aan. Hij is blij met de stap die hij heeft gezet.


theoriedeal.nl

info@theoriedeal.nl

tel. 085-7603215

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden