EK-pool van Sportclub Rekken

REKKEN - Zoals de laatste jaren gebruikelijk is met een EK- of WK voetbal, organiseert Sp. Rekken ook nu weer een pool. De invulbladen voor die pool zitten in een boekwerkje van 64 pagina’s met veel achtergrondinformatie over de deelnemende landen, teams, over de stadions waarin wordt gespeeld en natuurlijk het complete speelschema.

Daarnaast staan er advertenties in het boekje van de vele sponsors die de club een warm hart toedragen. Dit ondanks de coronacrisis die velen van hen raakt. Bij deze dan ook een oproep aan iedereen om wanneer men in de gelegenheid is te kopen bij sponsors.

Alle spelende leden van de club nemen een aantal boekjes af die men kan verkopen, weggeven of zelf houden. En natuurlijk kan men meer boekjes verkopen aan geïnteresseerden. De drie beste verkopers bij de jeugd ontvangen een prijs.

Deze actie biedt de club een mogelijkheid om inkomsten voor de club te genereren. De club heeft de gebruikelijke inkomsten uit acties zoals de oliebollenactie, potgrondactie, koningsdagtoernooi en het 7 tegen 7 toernooi moeten missen vanwege de coronamaatregelen. Naast natuurlijk de gebruikelijke kantine-inkomsten, dus daarom zijn de inkomsten uit de pool van harte welkom.

Nadat men een boekje heeft gekocht kan men meespelen in de poule door de invulbladen in te vullen, uit het boekje te halen en in te leveren op het inleveradres. Alle info staat in het boekje. Het boekje kan men bewaren als naslagwerk tijdens het toernooi. De stand wordt dagelijks bijgehouden en is te vinden op de website van Sp. Rekken. De totale prijzenpot bedraagt 1250 euro, er zijn in totaal 20 geldprijzen. De hoofdprijs is 250 euro. Wie interesse heeft om mee te doen, kan zich melden bij één van de leden van Sportclub Rekken of bellen naar 0545-431584.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden