Webdy, Ilonka en Fleur in de weer met de cupcakes. Foto: PR
Webdy, Ilonka en Fleur in de weer met de cupcakes. Foto: PR

Verrassing op Bevrijdingsdag

Algemeen

EIBERGEN - De organisaties van De Zonnebloem Eibergen, Electrocar Eibergen en Estinea hebben de handen ineen geslagen om op Bevrijdingsdag deelnemers van Zonnebloem een leuk opkikkertje te bezorgen. Een cadeautje, dat vrijheid symboliseert en bedoeld is om de kwetsbare medemens een hart onder de riem te steken.

Het initiatief van De Zonnebloem om juist op Bevrijdingsdag mensen te verrassen, kreeg alle steun van Stichting Electrocar Eibergen en Estinea. Gezamenlijk zorgden ze voor een leuke ‘bevrijdingsverrassing’. Die bestond uit een brief met daarbij waardebonnen voor een gratis kopje koffie, cappuccino of thee met een taartje bij Tante Truus (Top Art winkel) aan de Nieuwstraat 33 in Eibergen. En hoe komen mensen dan van A naar B? Met de Electrocar Eibergen. Om dit mogelijk te maken zullen vrijwilligers van de Electrocar zich inzetten om de deelnemers van De Zonnebloem te vervoeren vanaf hun huisadres naar Tante Truus en terug. De tegoedbon is de hele zomer geldig en kan tot en met 15 oktober verzilverd worden. Wel dient men rekening te houden met de op het moment geldende coronaregels, de rijtijden van de Electrocar en openingstijden van Tante Truus.

Om er een extra feestelijk tintje aan te geven, gingen als voorproefje de brieven vergezeld van een heerlijke muffin, versierd in rood-wit-blauw. Cliënten van Estinea, dat mensen met een verstandelijk beperking ondersteunt, hebben zich met veel enthousiasme, gedrevenheid en verantwoordelijksgevoel ingezet om deze verrassing mede mogelijk te maken. Zij vervulden deze taak met heel veel plezier en toverden hiermee een glimlach op vele gezichten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant