Drukte en veel enthousiasme op de velden van FC Eibergen. Foto: PR
Drukte en veel enthousiasme op de velden van FC Eibergen. Foto: PR

Techniekweek FC Eibergen trekt volle ‘zalen’

EIBERGEN - Op 3, 4 en 5 mei hebben maar liefst 65 jeugdvoetballers van FC Eibergen deelgenomen aan de techniekweek die door Sport Federatie Berkelland georganiseerd werd. Het aantal van 65 kinderen was vooraf als maximum aantal aangegeven en al snel bleek de interesse hierin wederom groot, binnen een paar dagen zat het vol.

Waldo Rhebergen en Wout Klein Goldewijk waren namens Sport Federatie Berkelland de coördinatoren deze dagen en vanuit FC Eibergen zijn er 5 jeugdtrainers ingezet die geholpen hebben als enthousiaste trainers. In 3 ochtenden zijn zij met de deelnemers bezig geweest om hun techniek met de bal, coördinatie, looptechniek en allerlei andere vaardigheden te trainen. Een wedstrijdelement bij enkele onderdelen kon natuurlijk niet ontbreken. Zo waren er voor de deelnemers 3 activiteiten om een prijs mee te winnen en dat kon bij het penalty schieten, snelheid schieten en de voetbalquiz die in de pauze gehouden werd.

Ondanks het niet al te beste weer, waarbij vooral de wind sterk aanwezig en soms spelbreker was, zijn de deelnemers elke ochtend met plezier en volle energie bezig geweest. Aan het eind kwam de mededeling dat ze allemaal een diploma met een kleine attentie in de vorm van een rugtas hadden verdiend en hiermee kwam een succesvolle techniekweek ten einde.

Zijn er bij jouw club ook ideeën of vragen over mogelijkheden die in samenwerking met Sport Federatie Berkelland misschien opgezet kunnen worden? Neem gerust contact op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Meer informatie is te vinden op onze website: www.sportfederatieberkelland.nl. Uiteraard kan ook telefonisch met ons contact gezocht worden via: 0545-476727

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden