Foto: André Ouwendijk (123PCcenter) en rechts Dennis Lankhuijzen (BedrijfsIT.com). Foto: Rob Weeber
Foto: André Ouwendijk (123PCcenter) en rechts Dennis Lankhuijzen (BedrijfsIT.com). Foto: Rob Weeber

123PCcenter wijzigt koers

Algemeen

EIBERGEN - Het Eibergse bedrijf 123PCcenter wijzigt haar koers en gaat zich nog meer toeleggen op de online verkoop. Daarnaast gaat het de samenwerking aan met het Groenlose bedrijf BedrijfsIT.com, specialist in (bedrijfs)netwerken in Oost-Nederland.

Eigenaar André Ouwendijk begon ooit vanuit de winkel met de verkoop van refurbished computers, laptops en beeldschermen en reparatie van laptops en computers. De beslissing om de koers te verleggen, is mede door corona ingegeven. “Door het coronavirus zag je de markt langzamerhand veranderen. De verkoop van nieuwe apparatuur nam toe en tegelijkertijd daalde het aandeel refurbished omdat er minder (snel) geïnvesteerd en vervangen werd. Ik ben me steeds meer gaan richten op de online verkoop van nieuwe apparatuur en heb inmiddels ook mijn eigen merk: de '123PCcenter computer', in de markt gezet. Deze wordt door mijzelf met uitsluitend componenten van A-merken opgebouwd en zowel via de eigen website als via Bol.com verkocht.” Nu de online verkoop toeneemt, zal de winkel met ingang van juni op zaterdag gesloten zijn. Van maandag tot en met vrijdag kan men in de winkel terecht voor de aanschaf van apparatuur (nieuw en refurbished) en andere computerbenodigdheden, zoals cartridges, kabels, routers, printers en muizen. Daarnaast fungeert de winkel als afhaalpunt.

Nieuw is ook de samenwerking met Dennis Lankhuijzen van BedrijfsIT.com. Het Groenlose bedrijf houdt zich bezig met de installatie en het onderhoud van (bedrijfs)netwerken. “Ik ken André al langer en we zagen dat onze producten elkaar konden versterken. Daarom besloten we samen te gaan werken, hoewel we beide onze eigen identiteit behouden. Ik lever al tien jaar automatiseringsdiensten aan mkb-bedrijven. Daarbij moet je denken aan de installatie en het onderhoud van netwerken en servers. Maar ik regel ook de diensten eromheen, zoals de installatie van een netwerkprinter, de aanschaf van een computer, een contract met een provider of de aanleg van een Wifi-netwerk. Ik lever dus een totaaldienst. Bij storing kan ik vanuit mijn pc inloggen en zo de klant helpen. Sinds kort richt ik mij ook op de markt voor particulieren.”

123PCcenter is gevestigd aan de J.W. Hagemanstraat 2 in Eibergen.


www.123pccenter.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede