<p>Geslepen tuingereedschappen. Foto: W. Bleumink</p>

Geslepen tuingereedschappen. Foto: W. Bleumink

Repair Café Berkelland geeft alles een tweede kans

BORCULO - Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keukenapparaten, elektrische gereedschappen en het vervangen van horlogebatterijen. Het Repair Café heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkelgrasmaaiers, beitels, gutsen, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht. Daar worden ze weer professioneel perfect scherp gemaakt.

Het Repair Café herstelt belangeloos en zonder winstoogmerk spullen voor alle inwoners van Berkelland en omstreken. De vrijwilligersorganisatie werkt met name voor hen die het zelf niet (meer) kunnen. De reparaties zijn in principe gratis. Eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor slijpwerk wordt afhankelijk van het type een klein vast bedrag berekend. Hiervan worden onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.
Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57977625 of 0545-287915, e-mail : repaircafeberkelland@kpnmail.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden