Wat gaat er om in het puberbrein?

Algemeen

Nu aanmelden voor ouderbijeenkomsten ‘Omgaan met pubers’

OOST-ACHTERHOEK - Het Preventie Platform Jeugd organiseert voor ouders van pubers ouderbijeenkomsten over ‘Omgaan met pubers’. De bijeenkomsten zijn online te volgen, vanaf iedere plek die men handig vindt. Het gaat om een serie van vijf avondbijeenkomsten. Wie zich aanmeldt wordt geacht alle bijeenkomsten te volgen.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 1 juni. De vervolgbijeenkomsten zijn op 8, 15, 22 en 29 juni; de bijeenkomsten zijn van 19.30 tot 21.00 uur. Tijdens de bijeenkomsten is er tijd en gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast worden veel ideeën uitgewisseld tussen de deelnemende ouders. Uit eerdere bijeenkomsten blijkt dat veel ouders dat erg waarderen.

Per avond komen verschillende thema's aan bod, zoals Puberbrein; In contact met je kind; Social media en gamen: te veel en te vaak; Alcohol & drugs; Seksualiteit.

Meedoen?
Deelname is gratis voor ouders uit de gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Ouder kunnen zich aanmelden via www.preventieplatformjeugd.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de inhoud van de bijeenkomsten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede