Kom lunchen bij de boer in Beltrum

Algemeen

BELTRUM - Voor een gezonde lunch zijn scholieren en andere burgers welkom op het boerenerf van Bennie en Monique Weiden aan de Schuurmansweg 6 in Beltrum.

Tuinders en boeren laten graag zien hoe gezond Nederlands voedsel wordt gemaakt. Aardbeien of tomaten uit de kassen, zuivel en kaas van de melkveehouder of een doos verse eitjes van de kippenboer, een broodje haring, kortom kom ‘boer’gondisch genieten tijdens de boerenlunch op de boerderij. Het aanbod van dit goede en lekkere eten is veelzijdig, dus vooral een lunchaanbod met seizoengebonden streekproducten.

Veilig voedsel staat hoog in het vaandel bij boeren. Team Agro NL wil als promotor van de agrarische sector laten zien, proeven en beleven waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Daarom is iedereen uitgenodigd voor een kijkje bij de voedselmakers. Bij melkveehouderij en bezoekboerderij De Weiden, Schuurmansweg 6 in Beltrum kan men van het gezonde platteland komen genieten. Dat kan elke dag van 7 tot en met 12 juni vanaf 13.00 uur. De kosten bedragen €10,00 per persoon (inclusief rondleiding) te voldoen voor aanvang via een digitaal betaalverzoek. Opgave verplicht via logeerboerderijdeweiden@gmail.com .Iedereen moet wel even z’n eigen lunch, picknickkleed, bord, en bestek meenemen. Aanmelden voor 4 juni.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede