Collectanten gezocht voor Alzheimer Nederland

Algemeen

Hulp gezocht in Eibergen

EIBERGEN - Alzheimer Nederland wil dementie voorkomen en genezen. Daarom ondersteunt Alzheimer Nederland wetenschappelijk onderzoek. Hier is geld voor nodig. Hulp van collectanten is hierbij van onmisbaar belang. Voor de collect i men in Eibergen nog op zoek naar hulp.

Door met een collectebus langs de deuren te gaan draagt men bij aan een toekomst zonder dementie, omdat met de opbrengst van deze collecte meer onderzoek mogelijk gemaakt kan worden. Zolang er geen oplossing is wordt er gewerkt aan een betere kwaliteit van leven. Meer dan 21.000 collectanten gaan in november op pad met dezelfde boodschap: stop dementie. Samen brengen we de ziekte én de noodzaak voor een oplossing dus bij veel mensen onder de aandacht.

Steeds meer mensen krijgen met de ziekte te maken en willen daarom bijdragen aan een toekomst zonder dementie. Daardoor groeit de opbrengst van de collecte al zes jaar op rij.

Natuurlijk zijn er al een aantal trouwe collectanten, die elk jaar weer helpen. Maar extra hulp is zeker niet overbodig. Wie Alzheimer Nederland graag wil helpen door te gaan collecteren in de eigen buurt of wijk, kan zich aanmelden bij de coördinator voor Eibergen, Johan Boersma. Hij verstrekt graag verdere informatie, uiteraard op vrijblijvende basis. Johan is te bereiken via tel. 06-550155 50 of per e-mail: johan1boersma@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant