Afbeelding
Foto:PR

Private Lease nu ook voor jong gebruikte auto’s bij Auto Huitink in Groenlo

Algemeen

Private Lease is hot. Voor een vast bedrag in de maand autorijden, alleen nog wassen en tanken. Geen spaargeld dat aangesproken hoeft te worden, geen onverwachte reparatiekosten meer. Duidelijkheid èn zekerheid vooraf! Private Lease auto’s zijn bijna altijd nieuwe auto’s, vaak in een beperkte uitvoering of specificatie leverbaar. Daar brengt Auto Huitink nu verandering in met Auto Huitink Private Lease Used. Tot nu toe konden klanten gebruik maken van het Auto Huitink Rijplan, met Auto Huitink Private Lease Used speelt Auto Huitink nog beter in op de wensen van haar klanten. Auto Huitink Private Lease Used is beschikbaar voor 80% van alle auto’s die bij Auto Huitink te koop worden aangeboden. De klant heeft dus volop keuze in alle modellen en uitvoeringen, dit in tegenstelling tot Private Lease voor nieuwe auto’s waar de klant vaak slechts keuze heeft uit een zeer beperkt aanbod. Voor het bedrag van een “kale” nieuwe auto rijd men dan in een complete auto van het gewenste merk en type! Auto Huitink Private Lease Used is ook beschikbaar voor het hogere en duurdere segment. Ook elektrische auto’s behoren tot de mogelijkheden. Een elektrische Citroen C-Zero bv kan al gereden worden voor een maandbedrag van slechts € 179! Tanken hoeft dan niet meer, alleen nog (zeer voordelig) stroomladen! En wassen natuurlijk….

Een van de nadelen die Private Lease kan hebben is het verlies van schadevrije jaren. Bij Auto Huitink Private Lease Used neemt men de schadevrije jaren mee en bouwt men ook schadevrije jaren op! “Een prachtig product” aldus Eric Huitink, “past precies in onze filosofie de klant te ontzorgen, zekerheid te bieden en van dienst te zijn met alles rondom zijn of haar auto.” Allemaal in eigen beheer, zonder tussenkomst van andere partijen. “Daardoor kunnen we snel, flexibel en prijsbewust handelen, precies zoals de klant het wil” aldus Eric Huitink, “snel kunnen schakelen, een van de sterke punten van ons enthousiaste team in Groenlo!”

Auto Huitink Private Lease Used is een product van Auto Huitink Lease BV, een eigen leasemaatschappij van Auto Huitink. Ook zakelijke klanten zijn van harte welkom voor het leasen van zowel personen- als bedrijfswagens. Op de site www.autohuitink.nl vind u alle informatie, kunt u leasetarieven bekijken en een offerte op maat aanvragen.

In de introductiemaand Juni voorzien we alle Auto Huitink Private Lease Used auto’s kosteloos van All Season banden, 4 seizoenen banden voor het hele jaar!

Dit artikel wordt u aangeboden door Auto Huitink. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede