<p>Tante Truus geopend. Foto: Stan Bouman</p>

Tante Truus geopend. Foto: Stan Bouman

(Stan Bouman)

Tante Truus feestelijk geopend

EIBERGEN - Cliënten en medewerkers van Estinea openden zaterdag 5 juni Tante Truus. Een gezellige lunchroom in hartje Eibergen waar bezoekers kunnen genieten van de lekkerste koffie en thee met huisgemaakte brownies en taart. Bij Tante Truus, onderdeel van Estinea, werken mensen met een verstandelijke beperking die er hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Onder toeziend oog van burgmeester Joost van Oostrum werden de naamborgen onthuld en werden linten doorgeknipt.

Tante Truus is de nieuwe naam voor de voormalige Estinea TopArt winkel in Eibergen. Het monumentale pand aan de Nieuwstraat is onlangs omgebouwd tot lunchroom. Hierin blijft ook plek voor de winkel, waar producten worden verkocht die zijn gemaakt door de cliënten die bij Estinea werken.

Meer informatie
Tante Truus is onderdeel van Estinea. Estinea werkt in de Achterhoek en Twente aan een sterke samenleving. Een samenleving waarin mensen met een beperking volop mee kunnen doen. Ruim 900 medewerkers en zo’n 430 vrijwilligers ondersteunen ongeveer 1000 cliënten. Allemaal doen zij volop mee. Op hun eigen niveau en in hun eigen tempo.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden