Er wordt getraind onder deskundige begeleiding. Foto: JAB video\nEibergen
Er wordt getraind onder deskundige begeleiding. Foto: JAB video\nEibergen JAB Video\nEibergen

Wandel mee met mee met ASV

Algemeen

EIBERGEN - Wie meer uit het wandelen wil halen, sneller wil worden en conditie op wil bouwen kan mee lopen met de wandelgroep van ASV. ASV is een Achterhoekse Sport Vereniging voor de sporten Wandelen, Hardlopen en Atletiek in Eibergen op Sportpark het Bijenkamp.

De wandelgroepen zijn ingedeeld op twee niveaus.
Niveau 1 Sport: ‘Haal meer uit het wandelen’: Verbeter de snelheid, door actie en variatie. Het accent ligt op wandeltechniek en er wordt getraind onder deskundige begeleiding. Trainingen zijn op: woensdag en zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur. Start locatie onder andere atletiekbaan ASV Eibergen.

Niveau 2 Bewegen. Meer bewegen en fitter worden. Herstel na blessure, ziekte of de wandelaar met een chronische aandoening. Accent ligt op uithoudingsvermogen. Er wordt getraind onder deskundige begeleiding. Trainingen zijn op: dinsdag en donderdag van 9.30 tot 10.30. Locatie: Atletiekbaan ASV Eibergen.

Voor meer informatie kijk op www.asveibergen.nl, klik op clubinfo, Sportief wandelen, of neem telefonisch contact op met een van de trainers, Lian Acda: tel. 06-22012408 of Tineke de Graaf: tel. 06-40434255.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede