<p>Van links naar rechts: Ineke Nijland, Grada Olthof en Dienke Wormgoor. Foto: Dick Lammers</p>

Van links naar rechts: Ineke Nijland, Grada Olthof en Dienke Wormgoor. Foto: Dick Lammers

Alt Grada Olthaar zingt 60 jaar ‘het hoogste lied’

NEEDE - Op maandag 12 juli kwamen de koorleden van CK Jubilate Neede bij elkaar voor een ledenvergadering in de Grote Kerk te Neede. Na een lange periode was het op gepaste afstand weer mogelijk om elkaar te ontmoeten. Naast het vergaderen was er ook gelegenheid om weer even bij te praten. Een bijzonder moment was er voor Grada Olthaar-te Luggenhorst: de alt werd tijdens de vergadering in het zonnetje gezet voor haar 60-jarig lidmaatschap van het koor. Voorzitter Ineke Nijland roemde haar lange staat van dienst, van bestuurslid tot koffiedame tijdens de koorrepetities. Ook voor de door haar verrichte hand- en spandiensten werd waardering uitgesproken. Als dank kreeg de jubilaris een sieraad aangeboden. Een boeket bloemen en een oorkonde maakten de huldiging compleet.

Wisselingen in het bestuur
Met deze huldiging verrichtte Ineke Nijland haar laatste taak als voorzitter, want zij heeft haar functie overgedragen aan Dick Lammers. Penningmeester Dienke Wormgoor nam na twaalf jaar afscheid, haar functie is door Gerrie Nijland overgenomen. Door het einde van termijnen en een overlijden kwamen er drie plaatsen vrij in het bestuur. Deze zijn ingevuld door Greetje Agterhuis als secretaris, Rudy van Noord en Henk van den Brink. De nieuwe voorzitter sprak de hoop uit dat men na de zomer weer bij elkaar mag komen om te zingen.

De koorrepetities van Jubilate vinden plaats op donderdagavond in gebouw Diekgraven in Neede. Wie ook eens wil kennismaken met dit koor, is van harte welkom.


www.ckjubilate-neede.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden