OV-ambassadeurs helpen de ov-reizigers in spe graag op weg. Foto: PR
OV-ambassadeurs helpen de ov-reizigers in spe graag op weg. Foto: PR

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

OV-ambassadeurs helpen senioren op weg

RUURLO - Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus.

Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om langer zelfstandig te kunnen reizen, bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55-plus zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

De OV-ambassadeurs geven tijdens een inloopspreekuur in de Bibliotheek Oost-Achterhoek/vestiging Ruurlo, Dorpsstraat 74 in Ruurlo op woensdag 11 augustus uitleg. Dat gebeurt tussen 14.00 en 15.30 uur.
Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden.

Bij vragen over reizen met het OV kan men gebruikmaken van het telefonisch spreekuur door te bellen naar 038 – 303 70 10. Tijdens de vakantieperiode van 12 tot en met 31 augustus zal het telefonisch spreekuur alléén in de ochtend bereikbaar zijn; maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. 

Voor meer informatie is op de ov-website een speciale pagina over dit onderwerp te vinden.  

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden