<p>Gerben Hartgerink en Boris Nijland in de showroom van Herwers Neede. Foto: PR</p>

Gerben Hartgerink en Boris Nijland in de showroom van Herwers Neede. Foto: PR

Met nieuwe bemanning vertrouwd in de regio

NEEDE – Herwers Neede is al jaren de officiële merkdealer van Renault & Dacia in de omgeving. Afgelopen mei startte Gerben Hartgerink als verkoopleider op de vestiging in Neede. Zowel Herwers als Gerben Hartgerink zelf hechten veel waarde aan de regio. “Dit mooie vak kan ik nu uitoefenen met een mooi team, op mijn eigen manier en op bekend terrein.”

Het team van Herwers Neede heeft onlangs wat wisselingen in het personeel gekend. Gerben Hartgerink is nu verkoopleider en vertelt meer over het team en deze vestiging. “Wij zijn geen aparte verkoop, receptie en werkplaats: wij zijn Herwers”, zegt Gerben. “We werken nog niet zo lang met elkaar, maar het klikt ontzettend goed en samen zijn we een goed team.”

“Ons team bestaat nu uit mijzelf en verkoopadviseur Boris Nijland en servicemanager Jeroen Driezes en Armand ten Broekeis als serviceadviseur, in de aftersales. En dan hebben we natuurlijk een fantastisch technisch team in de werkplaats.” Eerder was Edward van den Brink de servicemanager, hij is nog werkzaam bij Herwers als vliegende keep over alle vestigingen van de groep.

Gerben Hartgerink (47) heeft veel ervaring in de autowereld en werkt graag in de regio. “Ik ben opgegroeid met auto’s en heb altijd bij bedrijven in de regio gewerkt. Werken in de regio vind ik fantastisch. Ik spreek en ken de taal en ik heb daarnaast best een brede kenniskring in de omgeving. Vaak heb je – wanneer een klant uit de buurt binnenstapt -, al gauw een overeenkomst gevonden. Je kinderen zitten bijvoorbeeld op dezelfde school of je haalt bloemen bij dezelfde bloemist. Dat maakt een gesprek altijd zo veel leuker. Dialect spreken is ook zeer vertrouwd en prettig. Ik zou moeilijker een auto in Amsterdam verkopen dan hier.” Ook Boris Nijland heeft zijn ervaring tot nu toe opgedaan bij regionale autobedrijven.

Ideaal
Daarnaast is de locatie voor Gerben ideaal, zo dicht bij huis (Hengevelde). ’s Ochtends kunnen de kinderen eerst naar school worden gebracht en vervolgens is Gerben binnen een kwartiertje op de zaak.

“Waarom Herwers?”, herhaalt Hartgerink de vraag. “Ten eerste voor de locatie en het verzorgingsgebied. Daarnaast is Herwers een echt familiebedrijf, niet zo’n enorm groot landelijk concern. Herwers vertegenwoordigt Oost-Nederland als autodealer en is heel transparant. Bij Herwers kun je jezelf zijn. Dit mooie vak kan ik hier uitoefenen op mijn eigen manier. Het is gezellig met de klant en tussendoor verkoop ik nog auto’s.”

Gerben geeft aan zijn hand niet om te draaien voor het vervangen van een lampje of andere ondersteuning te bieden aan aftersales. “Dat bedoelde ik te zeggen met dat wij Herwers zijn. We helpen de klant én elkaar. En dat gaat op een ontzettend leuke manier.”

Renault en Dacia
Gerben heeft voornamelijk ervaring met Engelse, Duitse en Japanse auto’s. “Nu zijn de Franse auto’s aan de beurt! Ik heb inmiddels veel trainingen gevolgd en alle kennis wordt continu bijgespijkerd. Renault is een mooi merk dat veel aanbod heeft in de diverse aandrijflijnen zoals hybride en elektrisch. Ook is Renault heel innovatief en biedt mooie nieuwe modellen op de markt, zoals de hybride ARKANA. Daarnaast is onlangs het eerste volledig elektrische model van Dacia bij ons binnengekomen: de Spring.”

Bij Herwers Neede kan men naast de verkoop en service van Renault & Dacia terecht voor officieel dealeronderhoud van Mitsubishi en een ruim aanbod (jonge) occasions. “Naast dat wij officieel dealer zijn van Renault en Dacia hebben wij alle kennis in huis om ook na de verkoop in onze werkplaats goed voor de auto te blijven zorgen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. Ook kunnen wij persoonlijk op zoek naar een auto voor de klant. Iedereen is van harte welkom”, aldus de verkoopleider.

Herwers Renault & Dacia Neede
Haaksbergseweg 102
0545-280000
www.herwers.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden