<p>Uitverkocht: de extra kaarten voor de concerten van Suzan en Freek vlogen weg. Foto: PR</p>

Uitverkocht: de extra kaarten voor de concerten van Suzan en Freek vlogen weg. Foto: PR

Ook extra kaarten Suzan & Freek voor 17 en 18 september nu uitverkocht

EIBERGEN - De concerten van Suzan & Freek zijn helemaal uitverkocht. Ook de extra tickets voor 17 en 18 september vlogen de deur uit. Er zijn nog wel extra kaarten beschikbaar voor Stones vs The Beatles op 11 september. De online verkoop hiervoor is inmiddels ook gestart.

Het betreft bij Stones vs The Beatles tickets voor de concerten die om 19.00 en 21.15 uur beginnen. De poort gaat 30 minuten voor aanvang open. Vanwege de coronaregels moesten het concert worden opgeknipt.
Alle bezoekers krijgen een zitplaats. Het openluchttheater plaatst extra stoelen op het pleintje tussen tribunes en podium. Er zijn uitsluitend ongenummerde zitplaatsen en de capaciteit is 900 bezoekers per concert. Er is voldoende plek om iedereen een zitplaats te garanderen.
Het openluchttheater hanteert bij binnenkomst de CoronaCheck-app. Bezoekers dienen een vaccinatiebewijs, geldig testbewijs of herstelbewijs te hebben. Hoe dit werkt staat op testenvoortoegang.nl. Geeft de corona-check een groene V aan, dan mag de bezoeker doorlopen. Bezoekers kunnen ook eerder een geldige sneltest hebben gedaan. Ook dan geeft de uitslag op de CoronaCheck-app een groene V. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er geen testbewijs nodig.

Voor alle info en tickets: www.openluchttheatereibergen.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden