<p>Mirjam en Richard Dwars. Foto: PR</p>

Mirjam en Richard Dwars. Foto: PR

Gratis try-out-uurtje voorjeugd bij Danscentrum Dwars

HAAKSBERGEN – Bij Danscentrum Dwars mogen ze weer van start, eindelijk weer dansen en verder gaan waar ze door de corona-uitbraak moesten stoppen. Na een lange periode waarin ze geen lessen mochten geven in verband met het coronavirus kunnen ze bij Danscentrum Dwars eindelijk het seizoen afmaken. “De Zumba- en LaBlast lessen zijn weer begonnen en we zijn ook gestart met nieuwe stijl danscursussen voor jeugd en volwassenen, paren en alleenstaanden”, melden Mirjam en Richard Dwars van de gelijknamige dansschool aan de Fazantstraat.

Dansen valt onder sport. En mag in die hoedanigheid plaatsvinden. “Uiteraard zijn we voorbereid op en houden we ons aan de RIVM-regels”, benadrukt Mirjam. “Juist in een tijd waarin de volksgezondheid onder druk staat, is het belangrijk dat we weer lekker gaan dansen en bewegen. Bewegen is goed voor lichaam en geest, versterkt het immuunsysteem en haalt mensen uit een sociaal isolement.”
Dans in combinatie met muziek heeft bovendien een bewezen positief effect op het brein en aandoeningen als Parkinson en dementie.

“Op 25 september houden wij een gratis try-out uur voor de jeugd. Wij bieden de derde- en vierdeklassers van het voortgezet onderwijs een gezellig uur gratis uitgaan. Lekker lol en plezier maken met je vrienden en dan ook ervaren wat dansles inhoudt”, zo nodigt Richard Dwars uit. “Dansles is een avondje uit voor de jeugd”, voegt Mirjam toe. Belangstellenden moeten wel van tevoren even aanmelden, met hun vrienden; de avond begint om 18.30 uur.

Inschrijven kan nu bij Danscentrum Dwars om 25 september zelf te ervaren wat dansen met je doet.

Tel. 06-13908602 

info@dansschooldwars.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden