27 deelnemers waaronder drie volwassenen streden om de stoeprandtitel in Berkelland. Foto: PR
27 deelnemers waaronder drie volwassenen streden om de stoeprandtitel in Berkelland. Foto: PR

Jet Klumper kampioen stoepranden in Berkelland

RUURLO -  In een spannende finalepoule op donderdag 16 september werd Jet Klumper uit groep 8 van de Kerst Zwartschool uit Ruurlo Berkellands kampioen stoepranden. Dit kampioenschap werd georganiseerd door Sjors Sportief/Creatief Berkelland in samenwerking met Handbalvereniging Blauw Wit Ruurlo en Het Graafschap College. Het speelde zich af op Zwembad de Meene in Ruurlo. 

Jet Klumper liet in een meeslepende finaleronde Roan Wilman en Jens Brekveld achter zich. Roan Wilman  eindigde op de tweede plaats en Jens Brekveld legde beslag op de derde stek.

Nieuw dit jaar was dat naast de jeugd van 4 tot en met 12 jaar ook hun vaders, moeders, opa’s en oma’s mee mochten doen, dus iedereen was welkom. Uiteindelijk waren er 27 deelnemers, waaronder drie enthousiaste volwassenen. De wedstrijden werden begeleid door zeven studenten van het Graafschap College uit Doetinchem. De winnaars wonnen naast een medaille een gouden ticket voor het Nationaal Kampioenschap Stoepranden in het Open Lucht Museum in Arnhem op zondag 19 september.

In de pauze werd er door Handbalvereniging Blauw Wit uit Ruurlo een handbalactiviteit verzorgd, waar iedereen aan meedeed. Wie benieuwd is naar wat handbal nu precies inhoudt, kan zich opgeven via Sjors Sportief om kennis te maken met handbal.

Er is na schooltijd van alles te doen, kijk voor het sportieve en creatieve aanbod op www.sjorssportief.nl. Voor meer informatie kan men altijd contact opnemen met Sport Federatie Berkelland: info@sportfederatieberkelland.nl of 0545-476727.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden