Van links naar rechts: Raymond Ubbink, Joanne Grooten, Heleen Hendriksen, Erwin Heinen, Jurgen van der Sluis. Foto: Annelies Heinen
Van links naar rechts: Raymond Ubbink, Joanne Grooten, Heleen Hendriksen, Erwin Heinen, Jurgen van der Sluis. Foto: Annelies Heinen

‘Big presents in a small box’: intiem zondagmiddagconcert

Algemeen

Geweldige cadeaus in een kleine verpakking in de Dorpskerk Hummelo

HUMMELO/WINTERSWIJK - De zangeressen Heleen Hendriksen uit Hummelo en Joanne Grooten uit Winterswijk vertolken in een kleine setting bekend repertoire van grote Britse pophelden. Voor de zangeressen is het doel een prettige muzikale invulling te hebben van de zondagmiddag voor en met het publiek. Het gratis toegankelijke concert is op zondag 10 oktober in de Dorpskerk aan de Dorpsstraat in Hummelo. Het optreden begint om 15.30 uur en de zaal is open vanaf 15.00 uur. 

Winterswijk en Hummelo
Na het succes van oktober 2018, toen zij op een soortgelijke manier een concert gaven in de woonplaats van Joanne (Winterswijk), besloten Heleen en Joanne nogmaals op de bühne te staan met een weer geheel naar eigen smaak ingericht muziekprogramma. Ditmaal is de woonplaats van Heleen (Hummelo) de plek, en wel in de sfeervolle Dorpskerk.

Big presents in a small box
I traveled the world and the seven seas’ of ‘I’ll send an SOS to the world’ zijn zomaar wat zinnen uit een aantal liedjes die op 10 oktober ten gehore worden gebracht. Het repertoire deze zondagmiddag komt overgewaaid van het overzeese Groot-Brittannië. Dit land heeft veel grote artiesten met nog grotere liedjes voortgebracht: Sting, George Michael, Phil Collins en vele anderen. Voor Heleen en Joanne voldoende reden elk lied te presenteren met een strik eromheen, om vervolgens muzikaal uit te pakken. 

De kleine
verpakking
is de ‘kleine’
akoestische
uitvoering,
waarvan het
publiek mag
genieten


Twee dames en vier mannen
De muzikale wegen van Heleen en Joanne doorkruisten elkaar vele malen in de afgelopen twintig jaar. Zij zongen samen in koren, bands en in akoestische setting. Daarnaast hebben ze beiden hun sporen verdiend in de gospel, pop, jazz en easy listening. Op 10 oktober worden zij bijgestaan door vier muzikale Achterhoekse mannen: Erwin Heinen (gitaar), Jurgen van der Sluis (contrabas), Raymond Ubbink (percussie, zang & saxofoon) en Hans Zinger (geluidstechniek). Hun ruime ervaring in diverse muziekstromingen in bands en orkesten maakt hen de perfecte band om het gevoel over te brengen dat past bij de popsongs, het publiek en de locatie.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk. Stuur hiervoor een mail naar: hendriksenheleen@gmail.com. De huidige coronamaatregelen brengen met zich mee dat bij de ingang zal worden gevraagd om een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Na afloop wordt een vrije gift gevraagd om de onkosten te dekken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant