<p>Anneke Thuinte met haar paard Mr. Miracle. Foto: &nbsp;Lotte Elferink</p>

Anneke Thuinte met haar paard Mr. Miracle. Foto:  Lotte Elferink

Pasruiters succesvol op concoursen

NEEDE - Afgelopen weekend werden er verschillende concoursen verreden, waar vele Pasruiters succesvol waren.

Allereerst kwamen er verscheidende Pasruiters aan de start tijdens het springconcours in Vragender. Zo wist Anneke Thuinte in een groot deelnemersveld met haar paard Mr. Miracle de klasse B paarden te winnen. In dezelfde klasse wist Britt Riethorst met haar paard Lexus een zesde prijs te behalen, Chantal Nijhof met haar paard Mon Amie een negende prijs en Marie Laure Pit een tiende prijs met haar paard Just Another Star.
Wouter Hermelink kwam met zijn paard Pegasus aan de start tijdens het springconcours in Saasveld. Hier wist de combinatie een zesde prijs te behalen in de klasse M paarden.
Fajah Schurink was succesvol tijdens het dressuurconcours in Aalten. Samen met haar pony Golden Star v.d. Schermeer’s Hof behaalde zij een eerste prijs in de klasse L1, categorie D/E.
Tot slot zijn er Pasruiters in de prijzen gevallen tijdens de eventingwedstrijd in Diepenheim. Zsa-Zsa van der Vlugt wist met haar pony Chelsey’s Miracle een derde prijs te behalen in de klasse L pony’s, categorie D/E. Yvet Nijhof behaalde een derde prijs met haar paard Kalinka van ‘t Nachtegalehof in de klasse L paarden. Tot slot wist Inge Meijerink een vierde prijs te behalen met haar paard Avonia in de klasse B paarden.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden