Onderlinge Herfstdrive Bridgeclub Neede

NEEDE - Op donderdag 14 oktober hield de Bridgeclub Neede en Omstreken een onderlinge Herfstdrive. Voor aanvang werden de grootste stijgers van de eerste ronde van vijf zittingen genoemd. Eerste was Gerrit Legters met een stijgingspercentage van 16.9 %, tweede zijn bridgepartner Alfons Smink met 16.1 % en op een gedeelde derde plaats eindigden de nieuwe leden Mieke van Nimwegen en Nel Slotman met ieder 10.5 %.

Na afloop van de Herfstdrive was de eerste plaats in de A-lijn voor Greet Dutmer en Jopie Peuscher met 62,74 %. Zij beiden staan ook bovenaan in het klassement na vijf ronden. Op de tweede plaats eindigden Hennie Slotman en Ben Wijlens met 59,06 %. Er waren prijzen voor de eerste plaats, voor Geert Heetebrij en Jan Damhuis die zesde werden en voor Agnes en Harry Overbeek.

In de B-lijn eindigden Henk Agelink en Ilona van Putten op de eerste plaats met 65,75 %. Zij mochten een prijsje uitzoeken, evenals Henk Kreuwel en Roelie Smit die zesde werden en Nel Slotman en Mieke van Nimwegen.

De aanschaf van de prijzen werd verzorgd door de commissie Lief en Leed.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden