<p>Op de website apotheek.nl vindt men alle informatie over medicijnen, duidelijk omschreven. Foto: PR</p>

Op de website apotheek.nl vindt men alle informatie over medicijnen, duidelijk omschreven. Foto: PR

Digitaal gezond met apotheek.nl in Eibergse bieb

 EIVERGEN – De maand november staat in de Bibliotheek Oost-Achterhoek in het teken van gezondheid. Op dinsdag 30 november (14.00 uur in Bibliotheek Eibergen) is het thema: apotheek.nl. 

De bijeenkomst is gratis te bezoeken, maar reserveren is noodzakelijk en is mogelijk via www.oostachterhoek.nl/digitaalgezond, in één van de Berkellandse bibliotheekvestigingen of via het Servicebureau van de Bibliotheek Oost-Achterhoek (088-0062929). 

Actuele coronamaatregelen kunnen veroorzaken dat deze activiteit niet doorgaat. Bekijk daarvoor de website www.oostachterhoek.nl. Digitale gezondheid Je zorg en gezondheid kun je steeds meer met je computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het je minder tijd kost en je je gegevens altijd bij de hand hebt.
Met de workshops maakt men kennis met digitale zorg en leert men ermee werken.

Workshop Apotheek.nl
De laatste van de vier workshops staat in het teken van ‘Apotheek.nl’ 30 november in de bieb in Eibergen gaat over de digitale apotheek. Wanneer je medicijnen haalt bij de apotheek, dan zit een bijsluiter bij met informatie. Die informatie over medicijnen is ook te vinden op internet. Maar hoe weet je nou of die informatie wel klopt? Als antwoord op voorgaande vraag hebben de apothekers van Nederland de website Apotheek.nl samengesteld. Op Apotheek.nl is gemakkelijk de betrouwbare informatie te vinden die je zoekt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden