Afbeelding

Neede in Kerstsfeer

Algemeen

NEEDE - Wegens groot succes van afgelopen jaar gaat de VVV Neede weer een Kerstroute door Neede uitzetten. De ondernemers zorgen voor mooi versierde kerstbomen in de Oudestraat en aan de Borculoseweg.

Wat geweldig zou het zijn, als de bevolking van 16 december tot 30 december, wandelend, fietsend of met de auto, een route zou kunnen volgen langs mooie, prachtige (verlichte) kerstkraampjes en bijzondere kersttuinen.
Dit is dan ook een oproep aan de inwoners van Neede om actief mee te doen aan deze activiteit: Wie buiten, bij z’n huis, alles prachtig in kerstsfeer heeft gebracht of straalt de hele straat de echte kerstsfeer uit, meldt dat dan bij de VVV, om zo onderdeel uit te kunnen maken van de Kerstroute. Voorwaarde is, dat de kerstkraam of tuinversiering vanaf de straat zichtbaar is (dit in verband met de corona-maatregelen).
Wie ook wil meewerken aan de Kerstroute, kan zich voor 12 december opgeven bij de VVV Neede (onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en de kerstactiviteit).

Tel. 0545 292279 

info@vvvneede.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant