Carla Helmers en Bernard Helmink te midden van de collectie voor de magazijnverkoop. Foto: Rob Weeber
Carla Helmers en Bernard Helmink te midden van de collectie voor de magazijnverkoop. Foto: Rob Weeber

Helmink Wonen Eibergen houdt magazijnverkoop

Algemeen

EIBERGEN – De meubelmarkt is net zoals veel andere sectoren aan verandering onderhevig en dat betekent voor retailers dat ze zo nu en dan het assortiment moeten ‘verfrissen’. Dat geldt ook voor Helmink Wonen Eibergen. Door een wijziging in de gevoerde formule zullen binnenkort veel nieuwe producten in de showroom te bewonderen zijn. Dat betekent wel dat er eerst moet worden ‘opgeruimd’.

Door Rob Weeber

Het familiebedrijf Helmink Wonen Eibergen is sinds 1958 actief met producten voor de complete inrichting van woning en/of bedrijf. De belangrijkste doelgroep waar Helmink Wonen Eibergen zich op richt is 30 plus. Inmiddels zit al de derde generatie aan het roer. Door een recente wijziging in de formule wordt een groot deel van de bestaande collectie vervangen. “Onze nieuwe formule heet ‘Cosy@home’ en sluit beter aan bij de nieuwste woonwensen. Om echter de klant een representatief en ook uitgebreid aanbod te kunnen tonen, moeten we ruimte maken en afscheid nemen van de deel van het bestaande voorraad.”

Terrasoverkappingen
Nieuw ook bij Helmink Wonen Eibergen is de verkoop van terrasoverkappingen, rolluiken, zonneschermen, lounge meubelen et cetera. Het traditionele zonnescherm was er al, maar nu kan de klant ook terecht voor aanbouw-terrasoverkappingen. Op de begane grond is een deel van de showroom voor dit marktsegment ingericht. Plaatsing ervan geschiedt door eigen, ervaren medewerkers.

Grote Paasshow
Ook tweede paasdag 10 april is er weer een grote paasshow in Eibergen. Tijdens deze show is bovendien weefster Ria Abbink uit Eibergen aanwezig. Met haar weefgetouw demonstreert zij de aloude techniek van het weven van stoffen. Tevens staat zij klaar om vragen hieromtrent te beantwoorden.

De magazijnverkoop bij Helmink Wonen Eibergen start week 13 en loopt door tot en met tweede paasdag. Helmink Wonen Eibergen is gevestigd aan de J.W. Hagemanstraat 3, Eibergen. Voor meer informatie: https://www.helminkwoneneibergen.nl/

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede