Bruisende zomerfeesten van Hoeve. Foto: PR
Bruisende zomerfeesten van Hoeve. Foto: PR

Vier dagen vermaak bij Zomerfeesten de Hoeve

Cultuur

Vier dagen vermaak bij
Zomerfeesten de Hoeve

SINT ISIDORUSHOEVE - Het bruist volgende week in Sint Isidorushoeve. De zomerfeesten staan op het programma in het lange hemelvaartweekeinde. 

Doordat vanwege de coronamaatregelen twee jaar geen zomerfeesten konden plaatsvinden, staat iedereen in Sint Isidorushoeve in de startblokken voor een spectaculair vijftigjarig jubileum. Om dit jubileum kracht bij te zetten, is een speciaal shotje ontwikkeld, komen er weer diverse grote artiesten, staan er weer meer dan twintig kermisattracties opgesteld en is er ook op het crossterrein weer genoeg te beleven. 

Zomerfeesten de Hoeve begint Hemelvaartsdag 26 mei met de autorodeo met meer dan tweehonderd rijders. Aansluitend trapt Boh Foi Toch het muziekprogramma af, waarna onder anderen schlagerkoning Heino, Kraantje Pappie, Freddy Moreira en Ran-D het podium betreden. De hele avond is er een gevarieerd muziekprogramma zijn op twee podia. Zaterdag 28 mei treden The Dirty Daddies en Bizzey op. De andere tent is ingericht voor de piraten met onder andere Claudia Jung, De Paloma’s en De Tornado’s.
Op zondag 29 mei is er weer motorisch spektakel; de tweede editie van de truckcross, met omgebouwde vrachtwagens. Daarnaast is er ook weer de combinerace. Deze dag eindigt met livemuziek met onder andere Baby Blue, Abba Fever XL en Høken met de Heinoos. Als klap op de vuurpijl sluit Charlie Lownoise de zomerfeesten af.
De entree op het feestterrein is gratis op zondag.

zomerfeestendehoeve.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede