Lotte Grotholt. Foto: Ewald Geerdink
Lotte Grotholt. Foto: Ewald Geerdink

Bijzonder concert in expositie De Mens in het Landschap

Cultuur

RUURLO - De expositie ‘De Mens in het Landschap’ loopt tot en met 28 augustus 2022 in galerie De Smidse: De Smidse 1 te Ruurlo en is geopend van 13.00 tot 17.00 uur van donderdag tot en met zondag. De expositie is vrij toegankelijk. Tijdens de braderie is de tentoonstelling vanaf 11 uur open. De negen exposerende kunstenaars zijn dikwijls aanwezig om te vertellen hoe zij tot het maken van hun kunstwerken zijn gekomen.

Concert
Op donderdagavond 28 juli voegt violiste Lotte Grotholt nog een extra dimensie toe aan de al heel bijzondere expositie met een kort concert. Bij vijf kunstwerken heeft zij muziekstukken van o.a. Bach, Knox en Hindemith gekozen die mooi bij de werken aansluiten. U beleeft een heel aparte ervaring door de combinatie muziek en kunst. Door de muziek komen de kunstwerken nog mooier tot hun recht. Het concert begint om 20 uur.

Lotte (1998) behaalde in 2020 haar bachelor diploma Altviool aan het conservatorium van Amsterdam. Zowel in de vooropleiding, als in de bachelor bij Marjolein Dispa. Ook heeft zij een Erasmus+ opleiding gevolgd aan de HFM Detmold bij Veit Hertenstein. Bij hem studeert zij sinds oktober 2020 aan de masteropleiding.

Kaarten
Kaarten à 10 euro, inclusief een glas wijn na afloop, zijn verkrijgbaar via de website van de KunstKring.


kunstkringruurlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede