De Tropical Night keert terug bij Zomerfeesten Rietmolen. Foto:  Heleen Duli
De Tropical Night keert terug bij Zomerfeesten Rietmolen. Foto: Heleen Duli

Zomerfeesten Rietmolen kondigt langverwachte terugkeer Tropical Night aan

Cultuur

RIETMOLEN - Tropical Night keert, na enkele jaren van afwezigheid, weer terug bij Zomerfeesten Rietmolen. Zaterdag 15 juli is het zover.

De Tropical Night is een iconisch evenement dat teruggaat tot 1992. Het was lange tijd een vaste prik op de agenda van Zomerfeesten Rietmolen, maar werd een aantal jaar geleden vervangen door andere thema-avonden. Echter, vanuit het dorp klonk steeds luider de roep om de Tropical Night terug te laten keren, omdat het altijd een speciale en bijzondere avond was. De organisatie heeft geluisterd naar deze wens en heeft besloten om de Tropical Night nieuw leven in te blazen en er weer een topavond van te maken.

Tropische sferen
Tijdens de Tropical Night zullen enkele topartiesten het podium betreden, waaronder salsaband ChaChaChalina, coverband Amplifier en de Caribische dansgroep Fidelina’s met een spetterende show. De bezoekers wanen zich in tropische sferen. Het feestterrein zal worden omgetoverd tot een tropisch paradijs, compleet met palmbomen, zand, water en een cocktailbar. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de exotische ambiance en genieten van heerlijke cocktails, waaronder de populaire ‘Tropical Green’ en ‘Summernight’.
De Tropical Night is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Het trekt zowel volwassenen aan, die zich willen laten meeslepen door de nostalgie van vroeger, als jongere volwassenen die een unieke ervaring willen beleven.
Naast de Tropical Night zijn er ook andere hoogtepunten en activiteiten gepland tijdens de Zomerfeesten Rietmolen. Hoewel hier nog geen details over bekend zijn gemaakt, kunnen bezoekers verwachten dat er voor elke leeftijdsgroep iets te doen is. Het evenement wordt volledig gedragen door vrijwilligers en is een belangrijk moment van samenzijn voor zowel de lokale gemeenschap als bezoekers.
Op de Facebook- en Instagram-pagina’s van de Zomerfeesten Rietmolen kan men terecht voor eventuele winacties en verdere updates, die de komende tijd voorbijkomen. De kaartverkoop voor de Tropical Night start zaterdag 3 juni om 12.00 uur. Tickets zijn te verkrijgen via de website van de Rietmolense zomerfeesten.

www.zomerfeesten rietmolen.nl/tickets

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede