De workshop Lisa Stipt. Foto: PR

De workshop Lisa Stipt. Foto: PR

Workshop in de stiptechniek

Cultuur

RUURLO - Lisa Sprenkeler geeft op dinsdagavond 3 oktober weer een leuke workshop in de stiptechniek voor beginners en gevorderden.

Van een porseleinen voorwerp maken de cursisten iets bijzonders. De workshop vindt plaats in het atelier van de KunstKring, begint om 19.30 en duurt tot 21.30 uur.

De techniek van stippen komt aan bod. Tijdens de workshop laat Sprenkeler zien hoe je stap voor stap vrolijke stippen aanbrengt op porselein. Bordjes, kopjes, schaaltjes, de mogelijkheden met servies zijn eindeloos. Als extra optie kan ook gekozen worden voor een theepot of etagère. Na een creatieve avond gaat men naar huis met twee unieke objecten. Sprenkeler neemt alle materialen mee en helpt de deelnemers met het ontwerp en de techniek. Het is een leuke workshop en het resultaat is een leuk cadeau om te geven of krijgen. Voor meer informatie over stippen: kijk op Lisa’s facebookpagina https://www.facebook.com/lisastipt en zie nog meer foto’s van wat er mogelijk is.

Kosten
De workshop kost 35 euro en is inclusief koffie, thee en materiaal (7,50 euro extra voor theepot of etagère). Voor meer informatie en aanmelden zie: https://kunstkringruurlo.nl/cursussen/#workshops.

Lisa Stipt.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede