Filmen en monteren met je iPad/iPhone. Foto: PR

Filmen en monteren met je iPad/iPhone. Foto: PR

Filmen en monteren met iPad of iPhone

Cultuur

RUURLO - De Bibliotheek Oost-Achterhoek houdt op donderdag 12 oktober, vanaf 19.30 uur, de gratis workshop ‘Filmen en monteren met je iPad/iPhone’. Deze workshop is in haar vestiging in Ruurlo. Aanmelden hiervoor is mogelijk via www.oostachterhoek.nl/filmenmonteren.

De workshop filmen en monteren is voor mensen die bijvoorbeeld wel eens filmpjes maken en het leuk vinden om hier ‘meer’ mee te doen. In deze workshops krijgt men tips voor het filmen met de iPad of iPhone. Daarnaast leert de deelnemer hoe filmpjes te monteren in iMovie. Dit is een gratis app voor Apple-gebruikers. Neem de iPad of iPhone mee naar de workshop en ga na een korte uitleg meteen aan de slag. 

Tijdens de workshop kan men direct al zijn of haar vragen stellen. Aan het einde van de workshop hebben de deelnemers al goed geoefend met monteren, zodat ze hier thuis weer verder mee aan de slag kunnen. 

Het aanmelden voor deze gratis workshop kan via www.oostachterhoek.nl/filmenmonteren of in één van de vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede