Cinebieb. Foto: PR

Cinebieb. Foto: PR

Aantrekkelijk oktober-programma CINEbieb

Cultuur

BERKELLAND - In oktober verrassen de vrijwilligers van CINEbieb de inwoners van Berkelland weer met de mooiste films. Maar liefst vier films zijn er in de Berkellandse bibliotheken te bekijken. Na afloop van de films is het mogelijk om onder het genot van een drankje na te praten over de film. Reserveren kan via: www.oostachterhoek.nl/cinebieb.

Het gaat in het oktoberprogramma om de volgende films: Corpus Christi, een drama van regisseur Jan Komasa; De Acht Bergen, geregisseerd door het Vlaamse filmersechtpaar Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch; Holy Spider, onder regie van Ali Abbasi en eind oktober The Fabelmans, een semi-autobiografie van Steven Spielberg.

Op donderdag 5 oktober (20.00 uur, de Bibliotheek Neede) is de film ‘Corpus Christi’ te zien. De prijswinnende film ‘De Acht Bergen’ draait op vrijdag 13 oktober, vanaf 20.00 uur, in de Bibliotheek Borculo. In de vestiging in Eibergen wordt op woensdag 18 oktober, vanaf 19.30 uur, de film ‘Holy Spider’ vertoond. Steven Spielbergs The Fabelmans sluit in Ruurlo op vrijdag 27 oktober (aanvang om 20.00 uur) het oktoberfilmprogramma af. 

Programma
In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete filmprogramma. Voor het totale overzicht van alle films zien, kan men terecht op www.oostachterhoek.nl/cinebieb.

Toegangskaarten voor de films zijn ook te koop op deze website van Bibliotheek Oost-Achterhoek. De toegangsprijs bedraagt 6 euro en is inclusief een drankje na afloop. Leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting. Ook voor meer info over de film kan men terecht op genoemde website.


 www.oostachterhoek.nl/cinebieb

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede