Stormloop bij Nachtoele-actie van Ruurpop. Foto: PR
Stormloop bij Nachtoele-actie van Ruurpop. Foto: PR

Veel belangstelling voor kaartverkoop bij Nachtoele-actie

Cultuur

RUURLO - De liefhebbers van Reurpop wisten massaal de weg te vinden naar de website van het Ruurlose festival voor het bestellen van kaarten. En hoe! Waar vorig jaar de fysieke Nachtoele-actie al een enorm succes was, ging de belangstelling daar dit jaar nog eens dik overheen. De organisatie sprak met een knipoog van ‘rook vanuit de serverruimte’.

Tijdens de Nachtoele-actie voor editie 2024, werd bijna 30 procent meer kaarten verkocht dan voor de Nachtoele een jaar eerder. Inmiddels zijn 50 procent van de kaarten verkocht en is de zondag zelfs al voor 68 procent uitverkocht. En dat met nog meer dan een half jaar te gaan tot Reurpop 2024. En het kan nóg mooier worden voor deze kaartenkopers, want wie tijdens de Nachtoele-actie één of meerdere tickets heeft gekocht, maakt kans op een van deze drie prijzen: één minuut gratis winkelen bij Plus Stam in Ruurlo; een tegoedbon ter waarde van 500 euro te besteden bij Mark Fokkink Tweewielers; een tegoedbon ter waarde van 150 euro aan Reurpop-munten.

De winnaars worden binnenkort bekendgemaakt door Reurpop. En voor degenen die spijt hebben dat ze nog geen kaarten hebben gekocht is er nog niks aan de hand; want er zijn nog tickets verkrijgbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit