Werk van Rita Veltmaat en Annejet van Stekelenburg, te zien bij Galerie Arti-Rita tijdens de AtelierRoute Berkelland. Foto: PR
Werk van Rita Veltmaat en Annejet van Stekelenburg, te zien bij Galerie Arti-Rita tijdens de AtelierRoute Berkelland. Foto: PR

Galerie Arti-Rita open tijdens AtelierRoute

Cultuur

GELSELAAR - Galerie Arti-Rita zet de deuren open tijdens de AtelierRoute Berkelland. Met de pinksterdagen kan iedereen komen ‘kunstsnoepen’ op locatie 31 van de route;  Huis–Tuin Galerie Arti-Rita. 

Deze locatie is open op 19 en 20 mei,  van 11.00 tot 17.00 uur. Er is een expositie van eigen schilderkunst van Rita Veltmaat, kleurrijke abstractie. Natuurherinneringen, bijvoorbeeld met schelpenzand vanuit Portugal, het zwarte zand van Tenerife et cetera. Ook is er een gastexposant,  Annejet van Stekelenburg, die haar bijzondere beelden in steen toont. Ook deze kunstwerken moet de liefhebber met eigen ogen bewonderen.
De huis-tuin galerie is te vinden in het buitengebied vanuit Gelselaar, richting Diepenheim, aan de Schipbeek, ’t Schoman 19.  Voor meer informatie over de AtelierRoute en bijvoorbeeld de deelnemers of   routebeschrijving, zie de website van KunstKring Ruurlo.


www.kunstkringruurlo.nl/exposities

www.arti-rita.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant