Reurpop kan dit jaar rekenen op de steun van maar liefst zes hoofdsponsors. Foto: Martine Siemens

Reurpop kan dit jaar rekenen op de steun van maar liefst zes hoofdsponsors. Foto: Martine Siemens 

Hoofdsponsors tellen samen af tot Reurpop 2024

Cultuur

RUURLO - De oplettende ‘kijker’ heeft al met ze kunnen kennismaken. En de trouwe volgers op de Reurpop-socials hebben ze voorbij zien komen tijdens het interview van hoog niveau. De hoofdsponsors van Reurpop 2024. Samen tellen ze af tot 7, 8 en 9 juni op de ‘iconische high tea table’.

Dit jaar kan Reurpop weer rekenen op de steun van circa driehonderd bedrijven, ondernemers, organisaties en partners. Stuk voor stuk dragen ze Reurpop een warm hart toe. En ieder jaar groeit de sponsorlijst. Zo kan Reurpop dit jaar rekenen op de steun van maar liefst zes prachtige hoofdsponsors.

BZV Zonwering, De Tapperij, Globe Group, LGI Netherlands, Resco Gevelrenovatie en Seesing Flex hebben hun steun toegezegd voor de 15de editie van Reurpop. Uit dit rijtje heten wij Globe Group en Seesing Flex van harte welkom als nieuwe hoofdsponsors. Deze zes prachtige bedrijven gaan samen met Stichting ‘De Vrienden van Reurle’ er alles aan doen om Reurpop opnieuw tot een groot succes te maken.

De hoofdsponsors zijn de afgelopen jaren onmisbaar geweest voor Reurpop. Want hoewel het festival zonder haar inmiddels zeshonderd vrijwilligers nergens is, kan het festival ook niet zonder trotse sponsors zoals deze.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant