Tips voor het invullen van de belastingaangifte, door Dick van Silfhout in de bibliotheek in Eibergen. Foto: PR
Tips voor het invullen van de belastingaangifte, door Dick van Silfhout in de bibliotheek in Eibergen. Foto: PR Shutterstock

Tips en tricks belastingaangifte in bieb

Economie

 EIBERGEN - Op vrijdag 1 april (19.30 uur) verzorgt Dick van Silfhout in de Bibliotheek Eibergen een informatieavond over het doen van belastingaangifte. De avond is gratis, maar aanmelden op www.oostachterhoek.nl/belasting is wel nodig. 

Bij de meeste mensen is hij alweer op de mat gevallen, de blauwe envelop. Vóór 1 mei moet de aangifte inkomstenbelasting binnen zijn bij de belastingdienst. Voor wie zelf de belastingaangifte gaat regelen: tegenwoordig gaat dat digitaal en daar komt best wat bij kijken. Het is belangrijk om de juiste informatie bij de hand hebben en een aantal dingen goed te controleren. Tijdens de informatieavond krijgt de bezoeker een aantal handige tips en handvatten bij het invullen van de aangifte. Wat zijn de valkuilen? Welke kosten zijn er aftrekbaar? En hoe zit het met giften aan goede doelen? Er wordt ingegaan op onderwerpen zoals toeslagen, belastbaar inkomen, medische kosten en studiekosten. 

De informatieavond wordt verzorgd door Dick van Silfhout. Hij is oud-medewerker van de belastingdienst en digitaal vrijwilliger bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek. De informatieavond ‘Tips en tricks belastingaangifte’ is gratis bij te wonen. 

Behalve aanmelden via de eerder genoemde website kan men zich ook opgeven door het te melden in een vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek of door te bellen met het Servicebureau van de bibliotheek op tel. 088-0062929.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede