Professional Horse Products opent 28 mei de winkel in Borculo. Foto: PR
Professional Horse Products opent 28 mei de winkel in Borculo. Foto: PR

Professional Horse Products nieuw in Borculo

Economie

.BORCULO - Hoewel het door de coronatijd even op zich liet wachten, gaat deze maand de winkel Professional Horse Products officieel open. En dus is  Borculo weer een mooie winkel rijker. 

De winkel biedt een compleet assortiment voor paard en berijder aan. Marja de Vos en haar dochter Marlies uit Capelle aan den IJssel zijn de drijvende kracht achter de winkel. “We hebben al enkele jaren een webshop, maar merkten dat veel klanten het leuk vinden om in een winkel ook de collecties te kunnen zien en passen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikt winkelpand. Uiteindelijk zijn we in Borculo uitgekomen. Je merkt aan de vele maneges en pensionstallen dat de ruitersport enorm leeft in deze regio. Dit gaf ons de doorslag om hier een winkel te openen”, legt De Vos uit.

Het dames en herenassortiment is geschikt voor wedstrijd- en recreatieve ruiters. “Wij hebben gekozen voor merken die niet overal te koop zijn, zo zijn er twee Nederlandse merken Sambucco en Mrs Ros. Deze merken hebben een vernieuwende kijk op de ruitersportkleding”, vertelt dochter Marlies. “Daarnaast hebben we het Zweedse merk Jacson, het Ierse Dapple en het merk For Horses. Dit laatste merk biedt wedstrijdkleding aan dat naar eigen smaak kan worden aangepast.”
In het najaar wil Professional Horse Products ook outdoor-kleding gaan verkopen, laat haar moeder weten. “Hierbij kun je denken aan regenjassen en laarzen.”

De officiële opening is 28 mei, om 12.00 uur. Daarna is de winkel twee dagen per week open, op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De winkel Professional Horse Products is gelegen aan het Muraltplein 32a in Borculo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede