Ook stofzuigers worden gerepareerd bij Repair Café Berkelland. Foto: PR
Ook stofzuigers worden gerepareerd bij Repair Café Berkelland. Foto: PR

Repair Café Berkelland repareert en slijpt óók in de zomermaanden

Economie

BORCULO - Daar waar menig semipublieke instellingen en vrijwilligersorganisaties een zomerstop inlassen, geldt dat niet voor Repair Café Berkelland. Het Repair Café Berkelland repareert en slijpt ook in de zomermaanden gestaag door.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, elektrische gereedschappen en het vervangen van horlogebatterijen. Er is inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en nieuwe onderdelen.

Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer: 06-57 977 625 of email : repaircafeberkelland@kpnmail.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede