Modeliefhebbers kunnen zaterdagmiddag 1 april hun hart ophalen in Haaksbergen zijn. Foto: PR/Vaarhorst
Modeliefhebbers kunnen zaterdagmiddag 1 april hun hart ophalen in Haaksbergen zijn. Foto: PR/Vaarhorst

Pop-up-modeshow op drie locaties in dorpshart van Haaksbergen

Economie

HAAKSBERGEN – Modeliefhebbers moeten zaterdagmiddag 1 april in Haaksbergen zijn. Er wordt op drie locaties in het dorpshart een pop-up-modeshow gehouden. Het is een gezamenlijk initiatief van talrijke ondernemers. Het hele centrum wordt betrokken bij dit nieuwe evenement. 

“Het is tijd om weer iets moois te laten zien in Haaksbergen”, zegt Anita de Lange van Hesselink Mode, die samen met Suzan Talma van Haas en Aap en Marion Koenderink van Koenderink Lederwaren het nieuwe evenement organiseert. “Op een knalroze fuchsia-loper laten zeventig mannequins de nieuwste mode zien. We beginnen om 13 uur op De Kalter. Daarna is de show om 14 uur aan de Blankenburgerstraat te zien. De derde show van de middag is om 15 uur op de Markt”, zegt Anita de Lange.
De pop-up-modeshow kan op veel enthousiasme van de centrumondernemers rekenen. “Iedereen vindt het mooi dat er weer iets georganiseerd wordt. We hoeven hiervoor ook niet lang de straat af te zetten. Het is een pop-up-modeshow. De knalroze fuchsia-loper is zeventien meter lang en wordt dus op drie plekken uitgerold in het centrum.”
De mensen hebben daardoor de keuze uit drie verschillende tijdstippen op drie locaties. De show duurt ongeveer drie kwartier. “Het is ook fijn dat we goede medewerking van gemeente Haaksbergen hebben gekregen. We gaan er samen iets moois van maken op zaterdag 1 april.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede