De organisatie van City of Taste tijdens de extra feestelijke lustrum-editie. Foto: PR
De organisatie van City of Taste tijdens de extra feestelijke lustrum-editie. Foto: PR

Lustrumeditie City of Taste uitverkocht

Economie

GROENLO - Afgelopen zaterdagavond vond de vijfde editie plaats van City of Taste. Inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder succesvol evenement. Onder het genot van een wijntje of speciaalbiertje konden bezoekers kennismaken met diverse ondernemers in de binnenstad van Groenlo. De avond werd afgesloten met een spectaculaire afterparty in de Oude Calixtuskerk.

Thomas Wallerbosch van Slijterij Antonius en Jan Rouwhorst van Jan’s Dranken selecteerden zorgvuldig de lekkerste wijnen en speciaalbieren. De ondernemers organiseerden zelf iets bijzonders in hun zaak. De organisatie is heel blij met de ondernemers die elk jaar weer meedoen. Daar staat of valt het evenement mee. Aan de hand van een plattegrond met uitgebreide uitleg over de wijnen en bieren en een speciaal wijnglas konden bezoekers tussen 19.30 uur en 22.00 uur de diverse ondernemers bezoeken. De organisatie van het evenement bestaat uit Dian Huis in ’t Veld, Ellen Klein Gunnewiek, Carola Steentjes, Brigitte Nibbelink, Arno Doppen, Thomas Wallerbosch en Sharon Idink.

De afterparty werd georganiseerd door Wissink, Frederik Hendrik, de Stadschpomp en Cubano’s. Er werd flink uitgepakt met een optreden van de band Fabulous Fif-teen met maar liefst 11 zangeressen voornamelijk afkomstig uit Beltrum. Binnenkort maakt de organisatie de datum voor volgend jaar bekend want dat City of Taste een vaste waarde is binnen de talloze evenementen in Oost Gelre, werd door deze succesvolle jubileumeditie opnieuw ruimschoots bewezen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede