De uitreiking eerste Zonnebloemlot. Foto: Roelie de Vries
De uitreiking eerste Zonnebloemlot. Foto: Roelie de Vries

Eerste Zonnebloemlot naar Plus Koenders

Maatschappij

EIBERGEN - Het eerste lot van de Zonnebloemloterij is in ontvangst genomen door Annie Harmsen en Mark Koenders van Plus Koenders in Eibergen op 29 april. De Zonnebloemvrijwilligers zullen huis-aan-huis de loten verkopen, maar loten kunnen ook nu al gekocht worden via de vrijwilligers, of via de penningmeester Cor van der Kolk, tel. 06-45008092.

Het streven is om dit jaar 2.000 loten te verkopen, om de kas te spekken voor de organisatie van diverse activiteiten voor de gasten met een lichamelijke beperking. Annie en Mark staan ook voor de Zonnebloem klaar door hen de kans te geven loten te verkopen bij hen in de winkel en door te adverteren in het jaarlijkse programmaboekje van de Zonnebloem.

De Zonnebloemloterij Eibergen is op zoek naar enthousiaste lotenverkopers. De Zonnebloemloterij is een belangrijke inkomstenbron voor de afdeling Eibergen. Elk jaar gaan de vrijwilligers op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen en hiermee geld op te halen voor het goede doel. Mensen met een lichamelijke beperking iets geven om naar uit te kijken. Met de opbrengst organiseren vrijwilligers van de lokale afdelingen gezellige activiteiten en uitstapjes. Hiermee halen we mensen met een lichamelijke beperking uit hun sociaal isolement. Van 15 tot en met 27 augustus staat de lotenverkoop (huis aan huis) in Eibergen gepland.

Iedereen die drie uurtjes tijd over heeft en het belangrijk vindt dat mensen met een lichamelijke beperking, jong en oud ook kunnen genieten, kan zich opgeven bij Mieke Meijerink, via miekezonnebloem@gmail.com of via tel. 0545-475137.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede