Het bestuur van KWF-afdeling Berkelland is opgeheven, maar de bestuursleden gaan verder als collectant. Foto: Jaime Lebbink

Het bestuur van KWF-afdeling Berkelland is opgeheven, maar de bestuursleden gaan verder als collectant. Foto: Jaime Lebbink

JAIMELEBBINK

KWF Berkelland gaat verder zonder bestuur

Maatschappij

NEEDE/BORCULO - Afgelopen week hebben de plaatselijke KWF-coördinatoren van Borculo e.o., Jaime Lebbink en Sharon Dekker, afscheid genomen van het dagelijks bestuur van KWF Berkelland. Het KWF wil meer in contact staan met de plaatselijke coördinatoren en collectanten. Verder stapt de organisatie volledig over van collectebus naar collectebord, waarbij de mensen aan de deur door de collectant een qr-code krijgen aangeboden. Als ze deze scannen kunnen ze rechtstreeks een bedrag overmaken. 

Bij deze nieuwe visie past een volwaardig/overkoepelend bestuur niet meer. Daarom is ervoor gekozen om het bestuur op te heffen. Zowel Hennie Boevink (secretaris) en Arthur Heister (voorzitter) als Alfons ten Hoopen (penningmeester) blijven wel collectant. “Het is en blijft namelijk nog steeds een onwijs goed doel”, geven ze aan. Als dank voor de tomeloze inzet en energie die het bestuur van KWF Berkelland vanaf 2014 heeft getoond, werden de bestuursleden afgelopen week door Jaime en Sharon persoonlijk bedankt en kregen zij een klein presentje overhandigd.
Het nu voormalig bestuur van KWF Berkelland kijkt terug op een reeks aan succesvolle en goed georganiseerde collecteweken en jubileumvieringen. Het hoogtepunt in de afgelopen jaren was toch wel de organisatie en beleving van de Samenloop voor Hoop die in 2016 werd gehouden op Sportpark de Bijenkamp.
Wie de komende collecteweek wil helpen met collecteren in de eigen woonplaats of buurtschap kan contact opnemen met de KWF-coördinatoren Borculo e.oNamens: Sharon Dekker of Jaime Lebbink. De laatste is contactpersoon, tel. 06-15308416.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede