Lampjes in boom SterrenStralen ontstoken. Foto: Nico Asbroek
Lampjes in boom SterrenStralen ontstoken. Foto: Nico Asbroek nico asbroek

Lampjes in boom SterrenStralen ontstoken

Maatschappij

meenemen in Eibergen/Neede

SterrenStralen in actie

NEEDE/EIBERGEN - Na een aantal covid-jaren, was er afgelopen zaterdag, 26 november eindelijk weer zo ver dat de lampjes in de grote kerstboom aan de N18 weer ontstoken konden worden. Die eer was voorehouden aan de burgemeesters Van Oostrum (Berkelland) en Welten (Haaksbergen). 

Het licht ontsteken in de kerstboom is niet alleen letterlijk om licht in de duisternis te brengen, maar dient voor SterrenStralen ook een veel breder doel. De vele vrijwilligers van Stichting SterrenStralen alsmede leerlingen en leerkrachten van het Assink Lyceum zijn momenteel druk bezig om kinderen in de (financiële) knel een lichtpunt te geven in de feestmaand december. Op dit moment worden de honderden cadeaus ingekocht en verdeeld onder de kinderen die het nodig hebben. De stichting SterrenStralen heeft daarvoor middelen verkregen door sponsoring van bedrijven, zie ook onze advertentie deze week. 

Daarnaast is elke bijdrage, zeker in de huidige tijd waarin het aantal kinderen in de knel lijkt toe te nemen, meer dan welkom. Men kan stichting financieel steunen door de kerstkaarten te kopen op de in de in de advertentie genoemde locaties. Een kerstkaart die speciaal door Rose van der Lof voor SterrenStralen is ontworpen. Uiteraard kunnen mensen ook een vrij te kiezen bedrag overmaken door gebruik te maken van de QR-code in de advertentie (elders in deze krant) of op www.sterrenstralen.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede