Er is altijd veel te vinden op de Oranjemarkt in Eibergen. Foto: PR

Er is altijd veel te vinden op de Oranjemarkt in Eibergen. Foto: PR

Eibergen kijkt weer uit naar Oranjemarkt

Maatschappij

EIBERGEN - Eibergen krijgt op Koningsdag weer de traditionele Oranjemarkt. Met heel veel kramen en gezelligheid. Op donderdag 27 april is er in het centrum van Eibergen van alles te doen en te koop. Bezoekers kunnen tussen 10 en 16 uur hun slag slaan.

De voorbereidingen voor de markt, die georganiseerd wordt door Toeristisch Informatie Punt Eibergen zijn al in volle gang. De inschrijving voor kramen en plekjes start op maandag 6 maart en is open tot en met maandag 17 april. Particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen kunnen daarvoor terecht op onderstaande website.
Deelnemers kunnen geen voorkeursplaats kiezen. wensen kenbaar maken kan wel en de commissie zal daarvoor haar best doen. maar garanties worden niet gegeven, Graag op tijd inschrijven om verzekerd te zijn van een standplaats.

Vrijmarkt
De Oranjemarkt mag gezien worden als een vrijmarkt. Alles mag binnen redelijke grenzen, te huur, te koop of ter informatie worden aangeboden. Iets demonstreren wordt zeer op prijs gesteld. Deelname aan de markt kost 35 euro inclusief kraam. Zonder kraam betaalt men 25 euro. Speciaal voor kinderen zijn er grondplekken op het gras rondom de Oude Mattheus Kerk, waar zij hun speelgoed kunnen verkopen. De kosten daarvoor zijn 10 euro.
Muzikanten mogen gratis op de markt staan, in overleg met de TIP. Wel even vooraf contact opnemen. Meer informatie bij TIP Eibergen, Grotestraat 59, tel. 0545-471911, e-mail info@tipineibergen.nl.


www.ineibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede