De Zonnebloemgasten konden een ritje maken met treintje van Camping den Borg. Foto: PR
De Zonnebloemgasten konden een ritje maken met treintje van Camping den Borg. Foto: PR

Pannenkoeken eten bij Zonnebloem

Maatschappij

EIBERGEN - 56 gasten van de Zonnebloem Eibergen kwamen op zaterdagmiddag 16 september bij elkaar om een gezellige middag te beleven met gezellige accordeonmuziek door Clara Stoteler. Daarbij kon men genieten van heerlijke pannenkoeken gebakken door de vrijwilligers die in hoog tempo doorbakten.

De vrijwilligers brachten de pannenkoeken rond, naturel, met spek of met appel en rozijnen. Er werd heerlijk gesmuld en als afsluiting een heerlijk ijsje. Natuurlijk werd er tijdens deze middag gezellig bij gekletst. De middag vond plaats in de kantine van Camping den Borg in Rekken. Alle gasten konden een ritje maken met treintje van Camping den Borg op de heen of terugweg naar Rekken. Ook de Buurtbus van Arriva heeft zich ingezet om alle gasten te vervoeren.
Het was een hele gezellige middag met veel muziek, gezelligheid en lekkere pannenkoeken, waarna iedereen moe maar voldaan huiswaarts ging. De Zonnebloem is er al ruim zeventig jaar voor mensen met een fysieke beperking voor wie dagelijkse zaken niet vanzelfsprekend zijn. De Zonnebloem-vrijwilligers laten zien dat er veel mogelijk is: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt!’

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede