Voedselpakketten bij de Voedselbank. Foto: PR

Voedselpakketten bij de Voedselbank. Foto: PR

Inzameling voor Voedselbanken, in Neede en Eibergen

Maatschappij

NEEDE/EIBERGEN  - De werkgroep Voedselbank PKN-Neede staat zondagochtend 1 oktober van 9.15 tot 10.00 uur bij de ingang van de Grote Kerk in Neede om houdbaar voedsel, waspoeder, tandpasta en shampoo in te zamelen voor de Voedselbank. Er gift doen kan ook; er staat hiervoor een melkbus.

3 oktober
De Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken zamelt in voor zowel de Voedsel- als Kledingbank. Op dinsdag 3 oktober kan men in de consistorie van de Oude MattheĆ¼s in Eibergen terecht. De diaconie van de protestantse gemeente houdt dan van 10.00 tot 11.30 uur haar maandelijkse inzamelingsactie.
Op de website van de voedselbank is te vinden hoe men kan helpen die maandelijkse pakketten te vullen door houdbare levensmiddelen en drogisterijartikelen te doneren.
Verder zijn voor de Kledingbank zowel (kinder)kleding als schoenen welkom. Nu de winter er aan komt is er vooral behoefte aan warme kleding zoals jassen en truien. Ook dekens, dekbedden en hoezen zijn welkom. Graag ziet de organisatie deze spullen aangeleverd in gesloten plastic zakken.

In september konden vijf kratten en 250 euro naar de voedselbank worden gebracht en veel zakken kleding naar de kledingbank.
Voor meer info: www.kledingbankwinterswijk.nl of www.voedselbankachterhoek.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede