De Oranjemarkt in Eibergen is uitgegroeid tot een evenement met driehonderd kramen en grondplaatsen op Koningsdag. Foto: PR
De Oranjemarkt in Eibergen is uitgegroeid tot een evenement met driehonderd kramen en grondplaatsen op Koningsdag. Foto: PR

Oranjemarkt verwacht weer driehonderd volle kramen en grondplaatsen

Maatschappij

EIBERGEN – Toeristisch Informatie Punt (TIP) Eibergen houdt op Koningsdag weer de traditionele Oranjemarkt. De markt vindt zaterdag 27 april plaats tussen 10.00 en 16.00 uur in het centrum van Eibergen. Met ongeveer driehonderd kramen en grondplaatsen en zevenduizend bezoekers is deze vrijmarkt een van de gezelligste en grootste in de regio.

De Oranjemarkt is een markt, waarvoor particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen een plek kunnen reserveren. Alles mag binnen redelijke grenzen, te huur, te koop of ter informatie worden aangeboden. Wie liever iets wil demonstreren, is ook welkom. Inschrijven kan vanaf 1 maart via de website www.eibergen.nl. Wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een standplaats. De inschrijving sluit op dinsdag 16 april.

Deelnemers kunnen geen voorkeursplaats kiezen. Wensen kenbaar maken, kan wel. De organisatie biedt geen garanties, maar doet haar best deze in te willigen. 

Deelname aan de markt kost 35 euro, inclusief kraam. Zonder kraam zijn de kosten 25 euro. Speciaal voor kinderen zijn er grondplekken op het gras rondom de Oude Mattheus Kerk, voor 10 euro, waar de kinderen hun speelgoed kunnen verkopen. Muzikanten mogen, in overleg met de TIP, gratis op de markt staan. Wel vooraf contact opnemen.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in het centrum van Eibergen. Voor meer informatie kan men terecht bij TIP (Toeristisch Informatie Punt) Eibergen, Grotestraat 59, tel. 0545-471911, tip@eibergen.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant