De koekjes moesten nog even worden rondgebracht. Foto: PR

De koekjes moesten nog even worden rondgebracht. Foto: PR

Koekjesactie KWF ‘beetje uit de hand gelopen’

Maatschappij

NEEDE -  Marloes Jannink en Ilona Emaus lopen de 10 kilometer tijdens de Enschede marathon. Het tweetal doet mee om geld op te halen voor kankeronderzoek. 

‘Helaas hebben we dat in onze families zelf ondervonden. Maar we kennen ook de succesverhalen’, zo laten de sportieve dames weten. En om voor meer mensen deze goede berichten te krijgen, lopen zij op zondag 21 april de 10 km in Enschede.
Hun kinderen wilden ook graag hun steentje bijdragen en hadden een koekjesactie bedacht. “Deze is een beetje uit de hand gelopen”, stelt Ilona met gevoel voor understatement. Marloes: “Gelukkig kwam Albert Heijn Neede met de oplossing en na een middagje kneden en steken ging alles daar in de oven... Lynn, Duke en Lenny hebben maar liefst 770 koekjes gebakken en rondgebracht.”

Tevens is er een legeflessenactie bij Albert Heijn. Ook organiseren Marloes en Ilona zondag 17 maart een ouder-kind bootcamp. Deze start om 10.00 uur in de zandkuil in Neede. Kosten voor deelname zijn 5 euro per duo en de volledige opbrengst gaat naar KWF. Aanmelden kan nog steeds via info@endoorrr.nl .  “We hopen op nog meer donaties”, laat Ilona weten. 
Iedereen kan nog doneren op: https://acties.kwf.nl/fundraisers/MarloesenIlona

Afbeelding
Lynn, Duke en Lenny hebben maar liefst 770 koekjes gebakken. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant