Dick van Silfhout verzorgt in alle Berkellandse bibliotheken een informatieavond. Foto: PR
Dick van Silfhout verzorgt in alle Berkellandse bibliotheken een informatieavond. Foto: PR

Informatieavond aangifte inkomstenbelasting

Maatschappij

BERKELLAND – Op vier avonden in maart verzorgt Dick van Silfhout in alle Berkellandse bibliotheken een informatieavond over het doen van belastingaangifte. De avond is gratis, maar aanmelden via www.oostachterhoek.nl/belasting of in één van onze vestigingen is wel nodig. 

De informatieavonden in Berkelland zijn gepland op de volgende data: vrijdag 15 maart, de Bibliotheek Neede; dinsdag 19 maart, Bibliotheek Ruurlo; woensdag 20 maart, Bibliotheek Borculo; donderdag 21 maart, Bibliotheek Eibergen. De aanvang is steeds om 19.30 uur. 

Het op de mat vallen van de bekende blauwe envelop is het jaarlijkse moment dat Nederland massaal de aangifte voor de inkomstenbelasting (over 2023) gaat doen. Vóór 1 mei moet dit binnen zijn bij de belastingdienst. Zelf de belastingaangifte regelen? Tegenwoordig gaat dat digitaal en daar komt best wat bij kijken. Het is belangrijk om de juiste informatie bij de hand hebben en een aantal dingen goed te controleren. Tijdens deze avond krijgt men informatie voor het invullen van de aangifte inkomstenbelasting 2023. Ook behandelt Dick van Silfhout vragen over toeslagen. Maar ook op andere fiscaal gerelateerde vragen zal hij zoveel mogelijk inspelen. Dick van Silfhout. Dick heeft een fiscale achtergrond en is momenteel onder andere werkzaam als digitaal vrijwilliger bij de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Aanmelden
De informatieavond ‘Aangifte inkomstenbelasting 2023’ is gratis bij te wonen. Wel is het nodig om vooraf even aan te melden. Dat kan via www.oostachterhoek.nl/belasting of door aan te melden in een vestiging van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant