Oranjemarkt in Eibergen; met veel kramen en gezelligheid. Foto: PR
Oranjemarkt in Eibergen; met veel kramen en gezelligheid. Foto: PR

Zonnebloem op Oranjemarkt

Maatschappij

EIBERGEN - Op 27 april is er Oranjemarkt in Eibergen. Met veel kramen en gezelligheid. De Zonnebloemkraam staat op het vertrouwde plekje naast de HEMA. Ook dit jaar weer met de Koningsmarkt Loterij waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de Eibergse vereniging. Daar worden onder meer de Zonnebloemactiviteiten in Eibergen mee georganiseerd en gefinancierd.

Er zijn leuke en mooie prijsjes te winnen op Koningsdag. De kraam hangt vol met enveloppen met daarin een lootje voor een onmiddellijk opvraagbaar prijsje. Duizend enveloppen waarvan er 200 stuks prijswinnend zijn. Lootjeskopers mogen zelf een envelop trekken. Men weet meteen of men wat gewonnen heeft want de prijsjes liggen dus klaar. De vrijwilligers hebben daar persoonlijk voor gezorgd. Kinderen maken extra kans: mocht er geen lootje in de getrokken envelop zitten dan mogen ze grabbelen in de grabbelton: altijd prijs voor kids.

De Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar en zet zich in voor mensen met een fysieke beperking voor wie dagelijkse bezigheden en uitgaan niet vanzelfsprekend is. De vrijwilligers maken het credo van de Zonnebloem waar, ‘er is meer mogelijk dan je denkt’. Aanmelden als Zonnebloem-lid of als vrijwilliger kan ook bij de kraam.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant